Ghaa..

Jag är tröttast i Sverige, det kan jag minsann lova!
Och inte har man fått i sig ngn middag ännu heller, och klockan är redan, eller snart iaf, halv sju..
(Fast innan jag är färdig med allt jag har planerat att göra här så hinner väl klockan bli halv sju, och mer därtill!)

Ja, vi var ju i Sundsvall i helgen, åkte i fredags. moster Sib fylller 50, (Idag?)  så nästan hela min familj + en massa kusiner var där och myste!
   Var verkligen supertrevligt!
Fick dessutom veta att det är ännu ett kusinbarn på G! ;)
   Dessutom så var jag och Elsk på IKEA i Fredags, handlade en MASSA saker, dock inget onödigt, utan typ byrå, julgranskulor, kökgrejjor, bäbisgrejjor! Jaa. En del bra-att-ha-saker helt enkelt!!
Sen så sönagen så åkte vi vidare till Hudiksvall och till Frida, Andreas och lilla söt-Zack! Så nu vet vi hur dom bor! ;) Verkligen fint har dom! :D.. 
   Tisdag morgon vände vi kosan hemåt, och såklart, en sväng förbi IKEA, igen. Och denna gång så fann vi minsann ett barbord, och 2 stolar (fast en stol gick ikket att sätta ihop, så jag fick ringa och klaga lite så nya ben är på väg!)
och såklart en massa annat tjafs! ;) Och tro det eller ej, men jag har FORFARANDE pengar kvar, fast jag inhandlande mig en ny mobil också. Så denna helg var i shoppingens tecken, tss. ;)

Näe, nu är klockan mycket, och babe kommer hem snart.. Och då är det meningen att vi ska äta middag, så det är väl dags att jag gör ngn nytta nu dådå.. Hrm.

Hade ju (som vanligt) stora planer för min blogg idag, tänkte lägga ut en massa bilder på bla vårat nya barbord (med dock EN stol..) och våran nypyntade julgran, spjälsängen som vi ställt upp osv.. MEN som vanligt ska saker jävlas med mig, hittar inte krills kamera, och USB-kabel´n till min kamera är fortfarande spårlöst försvunnen.. (Varför kan inte ALLA uttag och skit se och vara likadat på ALLA digitalkameror?! Faan vad mitt liv skulle kännas enklare!)
Men det får väl kanske bli senare ikwell då, om orken vill hänga kvar och allt vill komma fram ifrån sina gömställen..

Men jag bjuder på "gamla" magbilder från V.28+0! ;) (Jag är ju i V.30+4 idag! ;)...

9/11-08. (v.28+0) Såhär såg den ut 9/11. :)


Så, dags att käka lite rödspätta!!! :P

PUSS!!!
//Dess

Hejhej!

Jag tänkte ju att jag skulle vara duktig att uppdatera bloggen och lägga ut lite nya magbilder..
   Men dom planerna sket sig ganska så fort..
Det går nämligen INTE att lägga upp bilder..
   Den säger bara "fel format" Och jag försöker ändra men det vill sig ändå inte. För hur fan ska jag veta vilket format det ska vara?! Jag kan ju INGET om datorer...
Så nu känns det som att jag står i träsket och trampar och inte riktigt vet vad jag ska ta mig till..
Någon som vet?
   Om det är så, så får den väldigt gärna hjälpa mig, för bilder vill jag ju ha på min kära blogg...

Nu måste jag kirra lunch.. För jag jobbar kväll idag. Jippi..  :(

Imorrn blire Barnmorskan, då får jag veta hur tjokk jag blitt! ;)

Puss!
//Dess

Hmm..

Får se om detta kanske funkar.. Bloggen min har tydligen knasat i flera flera dagar nu.. Och otekninska jag har såklart ingen aning om vad felet kan vara..
Så hoppas att den börjar funka snart, eller att den helt enkelt kanske funkar om man uppdaterar skiten ?!

Yeah yeah..

Kommer en mer "innehållsrik" uppdejjt sedan! ;)

Och du, Jag Älskar Dig, Kristoffer Johansson! ;)

//Dess

Tjo!

Hej å hå i lingonskogen. ;)

Slänger in en liten snabb uppdejt innan jag ska käka lunch å sedan smita på jobbet..,
   Har jobbat som en tok i helgen, och jag kan inte förstå mig på folket, som hellre vill gå ut och fika än att ligga hemma och vara bakis (Kajsas kommentar).. Och jag håller nog med henne.
   För att det var minsann allt annat än lungt på Konditori Mekka i helgen. Särskilt igår, när vi dessutom bara var 3 st som slet arslet av sig.. Men men, jag överlevde ju iaf! ;)

Imorrn så har jag, dumfan, bokat tvätt tid kl 6 (!) imorrn bitti. Men kläder måste jag ha, och jag vill hellre ha dom rena än skitiga!
   Så, eftersom att jag börjar halv 3 imorrn också, så kan jag offra min skönhetssömn och vara effektiv och tvätta i stället! Nog för att jag kommer att få dra många vackra ramsor om hur fruktansvärt idiotisk jag är som bokar en tvätt tid såsdär tidigt på morgonkvisten, istället för att ligga och sussa sött i sin säng.. Men den smällen tar vi då! ;)

Ne, nu är det dags att ta å göra lite lunch, så jag inte blir sen..

Puss!
//D

RSS 2.0