Söndag.

Suck.
Klockan är bara över åtta, och jag är trött som en tok...
Ska nog sätta mig framför tv:n och bara sitta, sen så ska jag nog förflytta mig till sängen och fortsätta tv-tittandet där. Sen så ska Fröken Edlund sova! Och vad tiden är då, ja, det ska bli spännande att se!

Älskar dig Kristoffer! ;)

//Dess


Skrattvarningen är på HÖG nivå!

Vet inte om det beror på att jag är övertrött, men jag sitter här och garvar käken ur led, på riktigt alltså! Ni måste gå in på argalappen.se

HAHAHA!!

Kom ihåg, ett gott skratt förlänger livet! ;)

 

 

Puss

//D

Se där!

Vilken Sötnöt!
Träffade en liten kille när jag satt och väntade på bussen. Han var från Iran och gick i årskurs 6 på någon privatskola som jag ej minns namnet på.
Haha.
Han frågade först vilken buss jag skulle åka med.
- 8:an svarade jag vänligt.
- Jag också, sa han. För att jag missade 5.an.
Oj då, det var ju inte bra sa jag.
Nej, det höll han minsann med mig om. Och sen så pratade vi på om bussar osv.
Sen så berättade han att han höll på att "träna" att åka buss, han tyckte att det var lite läskigt att åka själv, men att han blev mer och mer van.
Sen så sa han att han såg lite dåligt, men att han inte behövde skaffa ett par glasögon för det hade han redan, men att han såg så ful ut i dom... Men när det var soligt ute så var dom frääna, "för då ser det ut som att man har solglasögon på sig!"

...

Alltså hela samtalet går som inte att beskriva. Men den där lilla killen gjorde verkligen min dag! Jag gick och trodde att alla i den där åldern skulle vara uppkäftiga och otrevliga, men han bevisade minsann att så var det inte alls.
Han var riktigt trevlig och väluppfostrad!
SÅ vill jag att mitt barn också ska vara, inte någon tjuvrökande liten skit som tror att det är tufft att kalla någon för fittluder och bara vara en allmän hemskhet! Typ. 

Nu ska jag bara vara!

//D

Fredag.

Måste bara börja med att säga; Jag älskar när folk kommenterar mina inlägg! :D Fortsätt så, plz! ;D

Jaa, igår var jag ju som sagt hos tandhygienisten, och det gick väl finfint. Hon babblade på, och jag satt där och var bara stressad (13.40 hade jag tiden, 14.30 började jag arbeit..)
 Såå det var rätt ont om tid, speciellt då jag måste anpassa mig efter bussarna, och dom går ju knappast var tionde minut.. Aja, Jag hade tur, det skulle ta 20-30 min, jag var klart på en kvart! :D Wohoo. Så jag han i tid till jobbet, minsann!
Jag tyckte nog inte hon sa något jag inte redan visste.. Men men, hade man tid, så var det lika bäst att gå! Gratis dessutom. Bra skit!

Sitter nu och väntar på att tiden skall gå så att jag får åka ner och jobba, skulle ju egentligen vara ledig i helgen, med tanke på att jag jobbade förra helgen. Men då bytte jag ett söndagspass med C, så jag jobbar ju på söndag, och sen så fick jag ta S pass nu imorn, och ett tu tre så jobbar jag hela helgen, igen! Och jag jobbar även nästa söndag (Söndagar är bra, det ger ju bättre OB än vardagar!) Och förhoppningsvis helgen efter nästa.. (Ska försöka byta med tanke på att min Kicks kommer den 26,27,28/9) Men det är ju bra skit, lika så bra att "passa på" att jobba medan jag orkar och kan!

Och jag vill ju verkligen vara ledig den helgen då kicks kommer, hon fyller förresten "stora damen", för er som inte visste det! 20 bast! Yeah babe, du blir inte tonåring längre! Hihi!

Nästintill helt ensammen blir jag i helgen också, min pingla ska fara och jaga med schteefan i helgen! Hoppas att dom fäller en stor en så vi överlever vintern! ;) Hah.
Tur jag har mina småbäbisar (Kisse & Madicken) så jag inte blir totalt ensammen och övergiven! ;)
 Nää, det ska faktiskt bli lite halvskönt att få lite desireé-tid, tror det behövs!

Nu ska jag kirra utseendet, sen så blir bussen och jobbet next!

(Btw- jag tror jag kände min bäbis röra sig i magen igårkväll, kan inte ha varit så mycket annat.. FANTASTISKT!!! Jag var till och med tvungen att fälla en lite tår! Ohhh vad jag läääntar tills den blir större så jag känner rörelserna bättre!)

POK!
//Dess

Torsdag.

Snackade lite med min Sis Angelika igår. Hon tyckte minsann att jag skulle lägga ut en bild på barnvagnen.. Såå här kommer en bild på våran , eller jag har hämtat denna bild från internet, men iaf. Våran ser ungefär ut som denna..

:D

Den är verkligen snygg! Jag ÄÄÄLSKAR DEN!!
;)


Nu ska ska klä på mig, sen så blir det att gå på konsum och inhandla tandkräm, för det är vi tamejfanken utan! Tandkräm bör man ha, minsann!
Sen så blire att knalla iväg till folktandvården på ersboda och ha ett samtal i och med graviditeten. Spännande. Visst. ;)

Puss å Kraam!!

/Dess

Onsdag..?!

Jaa, man blir lite halvkonstig och snurrig då man har helg, då det inte är helg. Både jag och älsklingen jobbade ju i helgen, så vi båda fick "helg", nu måndag och tisdag! Jätteroligt med tanke på att det egentligen är så otroligt sällan som vi båda är lediga samtidigt! Och rackarns vad nytta vi har gjort här hemma!
Igår och i måndags så skurade vi alla fönster, och tro mig. Det behövdes verkligen, med tanke på att de förra ägarna av lägenheten inte ens gjorde det NÄR DOM FLYTTADE!!! Huh?! Inkompetenta idioter är det enda jag kan säga...
Och när vi väl var igång mer städet av fönsterna, så passade jag på att "rensa" blommorna, blöta igenom dom ordentligt i badkaret och ta bort alla fula blad. Nu skulle dom bara behövas sättas om.. För att i en del är det mer rötter än jord.. Men jag tror jag väntar tills min mammi kan komma och hjälpa mig med det! *Blink Blink* Hihi.

Sen så blev det dammsugning och skurning av golvena, så nu är det RENT OCH FINT! Får bara se hur länge till det får vara såhär fint... Katterna hårar ju som bara den, får väl helt enkelt ta och borsta dom oftare antar jag..

I måndags så fick jag den stora äran att få ha en singel-dejt med min bumpis fröken Anneli Bergfors! Oh vad jag har saknat henne. Vi dejtade på waynes coffee. Mysigt ställe vill jag påpeka! ;) (Har aldrig varit där förut..) Vi satt och pratade och pratade, om i princip allt mellan himmel och jord! Gamla minnen, killar, mat m.m Och det var riktigt roligt, för som det är nu så har jag ju tyvärr inget umgänge här i schtaan.. Finns liksom ingen som jag umgås med förutom älsklingen och syrran. (Missuppfatta mig rätt, det är inget fel på deras umgänge, men ibland så behöver man något...annat..såklart!)  Så att träffa en gammal vän var nog det rätta jag behövde för att få tillbaka min energi! :D


Näe, dags att kolla upp hur mina pommes mår i ugnen.. Blir lite av en "lyx-lunch" idag, pommes med ost-schnitzel! Yummi!


Ses sedan!


//Dess


RSS 2.0