JAAAA

DOM HAR RINGT RÅN MEKKA!!
Omg, satan så kuuuul!

På onsdag så ska jag vara där kl 11 och ha en, tror jag, jobbintervju med chefen Farnas. Wow
Så jäävla kul. Var det någon stans som jag helst ville jobba så var det där. Och jag hoppas verkligen verkligen att jag får börja jobba där.

Shiit, mitt liv har verkligen förändrats 10gg mer på detta halvår än vad det har gjort på 2 år.
Allt detta med Krille, uppsägningen av lägenheten och nu, Mekka!
Och jag är mer lycklig än någonsin!

Nu längtar jag verkligen, verkligen tills på onsdag!!

//D

Jå jå

Skulle ta och städa, och så hamnade jag här i stället.. :/

Jaja, har iaf börjat lite. Tvättar kläder, idag igen.
Har städat min kaotiska burk-skåp, hade en massa burkar everywhere and no were at the same time, typ. + en massa lock liggandes lite här och var. Ett tag undrade jag varför det inte fanns några burkar som inte passade till ett enda lock, och tvärtom. Men det fanns det. Använd ögonen! (Skulle min mamma sagt här..)
Men nu är det skåpet gjort i alla fall, och det behövdes.. Fast nu lär det väl bara ta en enda vecka innan min nuförtiden-okaotiska-ordning-i-burkskåpet börjar på att bli kaotisk igen.. Men det tar jag väl då.. ;)
Har dessutom rensat ur skafferiet, kylen och frysen också, det var en välbehövlig utrensning vill jag lova!
Och gissa vad?! JAG HAR MER PLATS I MIN FRYS!!
Så nu kan jag baka med gott samvete. Hihi!


Nä, ska ta å dänga fram dammsugaren.


Se ya later!

//D


dkdhfkdnggkls

Faan, det är så jäkla tråkigt att käka när man varken känner smak eller lukt.
Åt en macka med leverpastej på, nja. Kändes som att jag tuggade en mjuk toffla. Skumt..

Skulle ju som städa min apartment idag, men jag känner mig så jäkla lealös, så jag tror att jag skjuter upp det till imorrn ist, jag tvättade ju idag iaf! ;) En sak i taget..
Vill att det ska se fint ut tills min babe kommer, just nu så ser det ut som ett bombnedslag. Huuva.
Jag tänker faktiskt baka storumankaka imorrn oxå! (Arom kaka) Den är oootroligt god! Den ska jag nog ta med till umeå till jul så får syrran å Co smaka. :)

Jag har faktiskt gått och fått ett bak-abstinens, men tyvärr så kan jag inte baka alltför mkt. Jag har för fanken en för liten frys... :( Och det finns inte planer i världen på att jag vill eller ska äta upp allt själv. Hrm..
Huston, I think we got a problem over here...

God Damne vad jag känner mig kräkless på storuman just nu. Jag vill ikket vara här !
Så fort jag är ledig så ska jag min rymma iväg till schtaan!

Noe, nu ska jag gå på bilisen och köpa snuuuus!

So long, suckers!

//D

Bläää

Kan någon snääälla ge mig ett jobb i umeå?!
Det förtjänar jag fan.

Jag är fanken duktig på att söka jobb, jag ligger då i alla fall inte på latsidan!
Neeedu.


Förkyld.. :/

Jaa, då sitter man här förkyld och jävlig.
Håller för övrigt på att snyta sönder min näsa, men nu har jag iaf köpt nässpray så nu slipper man väl vakna 2455164 ggr inatt av att käften håller på att torka ut pga att man inte kan andas genom näsan, och är därför tvingad att sova med käften på vid gavel...

Har sagt upp lägenhten idag, så den sista februari så ska jag vara ute från lägenheten. Innan dess så borde jag väl ändå ha hunnit få ett jobb i sctaaan ?!
+ att jag sade upp internet också, tacka faan för att man blir av med dom. Jävla Adamo. Bara tjörv, ungefär.

Måste bara berätta, Lars Winnerbäck som jag, kicks å min älskling var å såg i umeå den 18/11 var helt jäkla underbart! Han är grymt bra, och jag älskar hans låtar!
Måste bara få se han igen, ska se om jag får in lite bilder, dom blev tyvärr inte så bra, för att jag hade en stycke flaggstång typ mitt framför mig. Och alla som känner mig vet ju att jag inte är så lång, så många gånger så såg man inte så mycket. Men jag hörde ju han i alla fall! Det funkade för mig! :)

Lasse W
Underbara, underbara Lasse!


Lars Winnerbäck.
Synd bara att han ser lite halvskabbig ut i långt hår...

Aja..

Jobbade ju på julgalan i helgen! MÄKTIGT!
Och kul som satan!
Showen tyckte jag var suverän.
Klart att det blev lite tungt för axlar, knän och rygg, men det var det fan värt. Så nu är man en erfarenhet rikare, och att man får extra slantar i kassan, det är ju bra som faan det! ;)
Det var extra kul att min baby-angel från östersund/krokom kom och jobbade med jag å kicks i helgen! Faan vad jag har saknat Jenny, hon är som en frisk vind. Jag blir alltid glad att se henne! Haha, shiiit vad vi satt å pratade gamla minnen från odensalagatan 31. Vi kallade det stället våran lilla djungel, vi bodde ju nämligen med 2 håriga hårdrockare å 2 katter, ett litet mysigt kollektiv! :)
Faan Jenny, vi bara MÅSTE träffas oftare!

Underbara Jenny!
Haha, ditt Snyggo!

Jenny å Kicks!
Bryydarna! ;)

Yees, det var det.
Nu ska jag gå å missbruka lite nässpray!

Pöss
//D

sautan !

Jääääävla internet leverantör!!!!!!!!
Har dom skickat en jäkla betalnings-påminnelse om förra månadens räkning till mig FASTÄN jag betalade den! Det ser jag ju för fan på min internet bank ju! Och den ljuger då tamejfaen inte.
Näe, jag ska ringa och SKRIKA åt dom.
Tack, ni förgyller verkligen min dag, Adamo.
Ni ska då verkligen inte få ett enda öre mer av mig, inte då när det gäller oktober månad iaf. Så det så.
FÖR JAG HAR REDAN BETALAT DEN!
Suckers !

Har iaf skrivit färdigt mitt himla CV, fast jag vet då inte om jag blev nöjd med det. Eller om det ska vara skrivet så.. Kanske har jag för höga krav?
Shit the same..

Nu ska jag ringa och skrika åt Adamo ...

//D

Sautans jääävla CV !

I´m going totally Crazy over here.

Jävla, jävla jävel CV.
Anade inte huuur otroligt svårt det var, men det är det.
Och jag kommer att sitta och kämpa med detta tills jag blir gråhårig.

Ooorka?!


Blir jag egenföretagare och ska anställa någon ska jag tamejfaen nöja mig med en intervju. Dom små liven ska inte behöva gå igenom detta CV-skrivande-helvete...


Jag vill bara börja med att säga...

GRATTIS!

Mången GRATTIS till min kära kompis Jenny Nilsson i Östersund som tog körkortet i måndags! Jiihaw! (Bättre sent än aldrig, som du brukar säga till mig?) ;)

Ooooch, GRATTIS till min andra vän Zanna, som bor i Hammarn, som ska ha bäbis! :) Du kommer att bli en UNDERBAR mamma! :)

Och GRATTIS till min kusin Matte å hans Veronica Lundsten som fick en bäbis idag, ca 13.20! En liten pojke! Äntligen, som jag har väntat på att den ungen ska komma alltså, eller att hon skulle bli på tjocken överhuvudtaget. (Och då snackar vi om väntetiden innan han blev till alltså.)

Life is just to wonderful!

Jaa, och jag kan väl också få ett litet grattis för att jag äntligen tog tummen ur arslet och kopierade mina betyg, så jag kan skicka iväg dom med mitt ej ännu skrivna CV, så småningom när jag ska söka jobb i Umeå. Hrm. One step closer! ;)

Ska ju btw jobba på Julgalan i Umeå den 23,24/11. (I SERVERINGEN!!) Alltså inte nu till helgen, men NÄSTA. Omg, jag känner pirret i magen redan nu. Och dessutom så ska ju min elsk vara där på lördagen och roa sig med jobbet, och det gör mig faktiskt lite mera nervös. Hoppas bara jag inte ska vara vid hans bord och grejja.. :/ 
Jag SKA dessutom ha med mig mitt psykologiska stöd vid namn Kicks! Även om hon vill det eller ej så ska jag tvinga henne att söka det jobbet också, för dom behöver nämligen mer folk. Det är ju tyvärr bara en helg, men man får ju både erfarenhet, och pengar! Två flugor i en smäll alltså! Det skålar vi för! (Och dessutom så blir det säkert tokroligt också!)

Ikwell så blir det tvättstugan, städning och förhoppningsvis lite CV-skrivning med hjälp av Kicks!

Förresten. Nu är det BARA 4 dagar kvar tills jag, Kicks å babe ska fara på Idun Teatern och kolla in Larsan! (Lars Winnerbäck) Ohhh, vad jag längtar! Såå satans kul det ska bli!!
Har velat se han forever and ever, och nu ska det äntligen bli av!
Och det bästa är att jag ska få se han med mina 2 favorit-darlings!
Det kan helt enkelt inte bli bättre!

Nee, nu kom Kicks med mat till mig! Kööörven å mackisar. Mumsfilefjonk!

//Dess




 


Home sweet home.

Har nästan alldeles nyss kommit hem från Ume. Drygt att köra, och mäkta less jag är på vägen Storuman - Umeå.
Men jag fick låna älsklingens bil, så det gick faktiskt lite lättare att köra. Så nu har han min bil, och jag har hans. :) 
Har btw kommit på att jag verkligen måste skaffa extralysen till Jettan. Hrm.. Dyrt..

Idag så var jag och inhandlade ett par byxor och ett par nya skor, ska nämligen jobba på julgalan i Ume! Jiihaw! Fy satan vad kul, men ack så nervös jag är.. Fast det kommer nog att gå bra. :D

Köpte faktiskt också ett par äckliga mjölmaskar till Kickans äckliga ödlor..  Jag måste erkänna att det var med nöje som jag lämnade över dom till Kicks! Haha.
Jag lite svårt för sådana kringlande saker, eller alla småkryp överhuvudtaget. Huuva.

Nee, eftersom att man ska upp tidigt imorrn och slita lite asle, så kanske det är dags att krypa in i snarklådan.

Gó Natt!

//D


Halloween

Är allt bra sugen på att gå ut alltså. Men jag kan inte.
Rackarns.
Näe, ska sitta här hemma å umgås med min babe ist, blir nog mysigast så.

Hoppas ni som går ut ikwell får det jätteroligt iaf! Drick en extra pilsner åt mig för faaen!!

//D


Om allt och ingenting!

Nåå, när man lix ändå har kommit igång med att börja skriva blogg igen så kan man ju ändå fortsätta !

Satt och kolla igenom Annes blogg ikwell, kollade igenom hennes gamla inlägg, särskilt dom om studenten. Shiiit vad nostalgisk man blev. Skulle ge allt för att få vara med om den veckan igen. allt var frid och fröjd i arselhödj! ;)
Kom på hur många man verkligen saknar. Det är fantastiskt hur en del människor kan sätta sina spår i ens själ, hur många som kom att betyda för en, och som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta. Amazing!

Desireé har för övrigt köpt garn. Jag ska, eller tänker försöka mig på, att sticka en halsduk, triangelformad halsduk. Låter säkert grymt skummt, men ni ska nog få se vad lilla jag kan åstadkomma! (Projektet är beräknat att vara färdigt senast vintern 09.) Jaa, och om den inte är färdig då, då får det tamejfaen vara !
Babe, tycker att jag är galen, men det skiter jag i ! ;)

Jag har dessutom blivit medlem i jobbet.se, så nu kan man väl säga att jag är ett steg närmare att flytta till Umeå! För att här vill jag inte vara kvar... Tyvärr.
Fast jag måste få tummen ur arslet och sätta mig ner och skriva ett ordentligt CV, för en del nöjer sig ju som sagt inte med ett personligt brev.. Och hur svårt kan det vara att skriva ett bra CV ?
Jå det ni, mina nära och kära. Det ska jag tala om för er att det är svårt som fan. Suck. :/...
(Gud, giv mig styrka att klara av detta..)

För övrigt så vill jag också tala om att en del av mina stackars blommor håller på att dö, och inte beror det på att jag är snål med vattnet, eller vattnar dom för mycket. (Det är nämligen Kickan som tar hand om den biten) Ne, själva roten och blomman håller på att rymma från krukan. Wieeerd. Måste nog sätta om dom, om jag vill ha kvar dom i livet vill säga ..

Ne, nu ska jag återgå till min stickning!

Kraam!

//D

RSS 2.0